Jobbet Junior administrativ assistent sökes på 80% till Bålsta har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior administrativ assistent sökes på 80% till Bålsta publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Habo

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är serviceminded och strukturerad, har ett intresse av att jobba administrativt och goda datorkunskaper. Har du körkort B och bor i närheten av Bålsta är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en administrativ assistent till vår kund i Bålsta. Vår kund håller utbildningar inom maskinkörning, mark och anläggnig för att försörja branschen med arbetskraft. De bedriver kurser flera dagar i veckan och behöver nu en assistent som kan hjälpa till att rodda dessa.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att rodda kurser, rigga konferensutrustning, fixa fika och lunch, hjälpa till med kursmaterial och arbetskläder. Du kommer även hjälpa till med dagligt underhåll av verksamheten, hämta post, ringa hantverkare, möblera om inför konferenser och utbildningar och stötta kursledarna i olika delar. Arbetet är dämed varierande och du kommer jobba mycket administrativt men även hjälpa till mycket runt om. Vi ser att du har god datorvana då du kommer hjälpa till att sätta upp utrustning inför kurser. Det är även krav på körkort B då du kommer behöva åka ut och hämta saker.

Tjänsten är på 80% och arbetstiderna är belagda fyra heldagar måndag till fredag. Detta är ett bemmaningsuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men jobba ute hos vår kund. Tjänsten kommer starta i början av september och löper tillsvidare. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt person så skicka in en ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är serviceminded, utåtriktad och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en avklarad gymnasieutbildning, innehar körkort B och bor i närheten av Bålsta. Vi ser att du pratat och skriver flytande svenska och har god datorkunskap. Du är flexibel och inte rätt att hoppa in och hjälpa till där det behövs. Vi ser det som meriterande om du jobbat inom konferens eller liknande arbete tidigare.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49818

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till