Jobbet Administrativ assistent sökes för extrajobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administrativ assistent sökes för extrajobb! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du administrativt lagd och intresserad av central försäljning? Vi söker dig med driv, noggrannhet och skärpa som kan stötta StudentConsultings centrala försäljningsenhet.

Information om uppdraget:

Vi är en koncern som haft en framgångsrik tillväxt sedan starten 1997, och vunnit flertalet priser och utnämningar längs vägen (flertalet Di Gaseller, Snabbväxarna, Årets företagare, Årets entreprenör, branschens nöjdaste kunder m.fl). StudentConsulting är ett företag som genomsyras av entreprenörskap med ett högt tempo, karriärmöjligheter och stort fokus på resultat tillsammans med engagerade kollegor.

Vår centrala försäljningsenhet består av tre delar Prospecting (hitta potentiella affärsmöjligheter), Bid (upphandling) och Customer Success. Denna enhet arbetar med att driva in nya affärsmöjligheter genom prospektering, besvara upphandlingar och offertförfrågningar samt ansvarar för implementering och uppföljning på våra största kunder i koncernen. I din roll kommer du att få vara med och delta i många olika administrativa moment inom gruppens arbetsområden och med tiden utvecklas och kunna lösa mer avancerade och komplexa arbetsuppgifter självständigt. Du kommer framförallt arbeta i Word, Excel, PowerPoint, vårt egenutvecklade affärssystem samt externa verktyg.

Du kommer få möjlighet att arbeta mot de största företagen i Norden och tillsammans med dina kollegor utveckla vår försäljning till nya höjder.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innebära:
• Arbeta med central prospektering
• Sammanställa information och bearbeta text i upphandlingar
• Producera presentationer (ppt)
• Koordinera/samla in information internt från organisationen
• Sammanställa och analysera resultat och försäljningsdata
• Stötta i andra förekommande administrativa uppgifter

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ambitiös, lättlärd och flexibel och arbetar administrativt med hög kvalitet. Det är viktigt att du är mycket noggrann i ditt arbete, har ett affärssinne och känsla för detaljer. Mycket god datorvana och erfarenhet av Office-paketet är ett krav.

Krav:
• Gymnasieutbildning avklarad
• Pågående studier på högskola/universitet
• Mycket god datorvana och erfarenhet av Office-paketet
• Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Meriter:
• Pågående akademisk utbildning inom försäljning/marknad, ekonomi, management eller liknande
• Jobbat med försäljning tidigare, framförallt inom B2B

Arbetstiderna är flexibla och kan anpassas efter dina studier, men ungefärlig arbetstid bör i snitt vara 1-2 dagar i veckan. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Stockholm.

Rollen innebär ett stimulerande, utvecklande extrajobb där du kommer lära dig mycket inom bland annat försäljning, analys och affärsledning i ett ledande bolag med högt tempo och snabba beslutsvägar.

Är det dig vi letar efter? Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53644

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till