Jobbet Administrativ assistent inom ekonomi & administration sökes inför sommaren! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administrativ assistent inom ekonomi & administration sökes inför sommaren! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Örebro
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du studerande och är på jakt efter heltidsjobb under sommaren? Är du dessutom intresserad av ett utvecklande och meriterande arbete som kan vara en bra start på din framtida karriär? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi för kunds räkning en administrativ assistent som har möjlighet att jobba under sommarmånaderna juni, juli och halva augusti. Kunden är ett mindre företag inom livsmedelsbranschen med ett 30-tal anställda som ligger stationerat ca 25-30 minuter från Örebro. Inför sommaren söker dem en social och driven person som kan hjälpa dem med administrativa arbetsuppgifter så som:

-Kontera och bokföra leverantörsfakturor
-Boka in- och utbetalningar
-Föra fraktlogistik
-Orderhantering
-Allmänna administrativa arbetsuppgifter

Arbetstiderna är måndag-fredag kl. 07:30-16:00. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
- Har en pågående ekonomiutbildning eller liknande
- Har goda kunskaper i svenska och engelska
- Har goda kunskaper i Office-paketet
- Har körkort och tillgång till bil

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete, bokföring, fakturering samt kunskaper inom Excel och Pyramid.

Som person är du bra på att samarbeta. Du är strukturerad och bra på att planera ditt dagliga arbete. Då arbetsplatsen ligger en bit utanför Örebro är det viktigt att du har körkort och tillgång till bil.

Låter detta som något för dig? Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42155

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Örebro).
Du kan avregistrera dig när som helst.