Jobbet Administratörer till vår konsultverksamhet i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratörer till vår konsultverksamhet i Göteborg publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vi ser ett ökat behov hos våra kunder vilket gör att vi nu söker både juniora och seniora administratörer till vår konsultverksamhet.

Våra uppdragsgivare befinner sig inom olika branscher vilket gör att rollen som administratör kommer varierar beroende på bransch och kundernas behov.

Denna annons är en generell annons som inte är kopplad till en specifik tjänst.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter:
Som administratör sträcker sig arbetet över ett brett område. Tjänsterna innehåller både enklare och mer kvalificerade arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kan därför variera och innehålla allt från rutinarbete till mer kvalificerade uppgifter såsom:

• Planera och organisera mötesdokumentation, konferens- och resebokningar
•Administration
•Reseadministration
•Posthantering
•Protokollföring
•Diarieföring
•Rapportskrivning
•Externa och interna kontakter
•Framtagande av statistik och informationssökning
•Ekonomisk administration i form av konteringar
•Växeltelefoni
•Reception

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av ett liknande arbete samt har goda administrativa kunskaper. I rollen som konsult krävs det att du snabbt kan ta dig an nya arbetssituationer och har en förmåga att uppfatta helheten. Vi ser att du har en öppen och positiv attityd samt en god förmåga att skapa kontakter och har lätt för att komma in i nya rutiner. Du har ordet service som ledord och ett driv att vilja leverera goda prestationer. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad, lyhörd och flexibel, samt trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Vidare är du initiativtagande och självständig i ditt arbete. Ett krav är att du har goda erfarenheter inom Officepaketet samt behärskar det engelska språket flytande i tal såväl som skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet från fordonsindustrin eller från en annan internationell miljö samt har god kännedom av affärssystemen SAP och SharePoint.

Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Om Poolia
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Referens

SE-49043

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till