Jobbet Administratörer inom penningtvätt (AML) har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratörer inom penningtvätt (AML) publicerad av TNG

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Intresserad av ett kort uppdrag på ett finansbolag i Stockholm? Vi söker 5 administratörer med intresse för ekonomi och juridik.

Just nu söker vi fem analytiska administratörer till compliance-teamet på ett finansbolag i Stockholm. Det är ett kortare uppdrag med start nu efter årsskiftet - perfekt för dig som studerar (och har paus mellan terminerna), nyligen tagit examen inom exempelvis ekonomi eller juridik och är intresserad av ett jobb på kortare basis (eller om du av av annan anledning vill jobba på kortare basis). Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som AML-administratör kommer du att jobba i ett finansbolags penningtvättssystem och stötta under en arbetstopp nu efter årsskiftet. Du erbjuds att komma in på ett stort finansbolag och lära dig mer om frågor kopplade till AML och compliance. Det finns även en chans att på sikt jobba deltid, parallellt med studier eller din huvudsakliga sysselsättning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som AML-administratör kommer du att vara en viktig resurs i arbetet med compliance och penningvätt. Detta är en administrativ och till viss del analytisk roll där du i korta drag kommer att: 

  • gå igenom/screena bolagets kunder
  • verifiera information och göra kortare analyser/utredningar av data som verkar felaktig
  • säkerställa att information om kunder är korrekta i företagets AML-system

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett kortare konsultuppdrag via bemanningsföretaget TNG, där du kommer arbeta som konsult via oss ute hos vår kund som är ett stort finansbolag i Stockholm. Tjänsten är på heltid med start 7 januari och kommer att pågå i ungefär en månad. Uppdraget kan bli längre eller kortare, beroende på hur datamängden utvecklar sig. Det finns möjlighet att fortsätta som deltid, beroende på hur företagets behov ser ut. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill lära dig mer om AML, compliance och har ett intresse för administrativt arbete inom bank och finans. 

Det är bra om du:

  • Studerar eller har studerat ekonomi, juridik eller inom annat relevant område (statsvetenskap, statistik, internationella relationer)
  • Har viss erfarenhet av administrativt arbete 
  • Är självgående och trivs med eget ansvar 
  • Har kunskaper i engelska och svenska 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

D9FBE59403614CCC9173D55AB0A06D20

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till