Jobbet Administratörer/Ekonomiassistenter sökes för kommande uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratörer/Ekonomiassistenter sökes för kommande uppdrag publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Uddevalla
13 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Lernia arbetar med både uthyrning och rekrytering och nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med administration och/eller ekonomi, för framtida uppdrag. Det kan även innebära att du får prova på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor. Lernia finns på fler än 100 orter i Sverige och vi är både kvalitéts- och miljöcertifierade.

Arbetsuppgifter

Uppdragen kan variera i längd och karaktär, men i det administrativa arbetet gör du dokumentationer, ofta i ett flertal olika datasystem. I din roll ingår även att ge service, såväl internt som externt. Dina arbetsuppgifter kan bl.a. omfatta att förbereda ärenden, göra sammanställningar samt administrera inköp, fakturor och resebokningar. Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon.

Förutom i den administrativa rollen kan arbetet även komma att innefatta ekonomiska uppgifter, såsom kund- och/eller leverantörskontra, löpande redovisning, kontoavstämning, hantering av månadsbokslut, fakturering, hantering av betalningar, skatteredovisning samt reskontrabevakning och löneadministration. Mer detaljerad beskrivning kommer finnas i direkt samband med uppdragen.

Formell kompetens

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande utbildning inom administration eller ekonomi. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller administratör sedan tidigare. Till din fördel är om du tidigare arbetat i ett ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel och om du deltagit i bokslutsarbete. Givetvis har du goda kunskaper i tal och skrift, i både svenska och engelska. 

Som person är du driven, noggrann, analytisk, gillar att arbeta med siffror och har ett bra sifferminne. För att klara tjänsten har du lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är service-minded och tycker om att ha eget ansvar. Du är självklart duktig på att samarbeta med andra och har lätt för att prioritera mellan arbetsuppgifterna.

Personliga egenskaper

Som person är du social och utåtriktad samt har ett starkt sinne för organisering. Vidare är du en stresstålig problemlösare och har stort fokus på service. Vi söker en person som är positiv och gillar tempo, Du ska vara en lagspelare, men ändå ha ett eget driv och kunna arbeta på egen hand. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten, stresstålig, engagerad och drivande. En förutsättning för att klara arbetet är att du har förmågan att arbeta självständigt inom uppsatta mål och ramar. Vidare har du en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid med möjlighet till tillsvidareanställning/Heltid/Fyrbodal

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag på Lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

45786

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till