Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör vikariat jobb i Stockholm på Karisma Rekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör vikariat på Karisma Rekrytering

Administratör vikariat

Karisma Rekrytering Stockholm, Stockholms län Heltid

Advokatfirman Pedersen AB är en av landets ledande advokatbyråer inom områdena entreprenadjuridik, fastighetsrätt och offentlig upphandling. Advokatbyrån erbjuder företag och andra juridiska personer rådgivning och annat biträde inom flera affärsjuridiska områden och har ambitionen att vara en fullservicebyrå för framför allt bygg- och fastighetsbranschens aktörer. Läs mer om företaget på [ Link removed ]

För deras räkning söker vi nu en:

Administratör vikariat

Som Administratör kommer du att vara den person som kommer att bistå juristerna med administrativa arbetsuppgifter samt att ta hand om andra allmänna kontorsgöromål som finns på en advokatbyrå. Detta innebär allt från kopiering, inbjudningar till kundträffar, utskick, se till att datorer och nätverk fungerar till att ta hand om besökare och inkommande samtal, att helt enkelt ta hand om det som behövs för att byrån och juristerna ska kunna ge bästa möjliga service till klienterna. Det ingår även fakturering.

Eftersom tjänsten är bred så är det viktigt att du tycker om ett omväxlande arbete där saker och ting ibland händer ganska snabbt. Det är viktigt att du är bra på att ”serva” både externt och internt. Det är viktigt att du har bra kunskaper inom data/it. 

Tjänsten är ett vikariat på drygt ett år.

Vi kommer att hålla intervjuer löpande. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 25/10. Ansökan lämnar du direkt på [ Link removed ] . Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl, Karisma Rekrytering AB, 0706-501940.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1369256-286792