Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör till Toshiba jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör till Toshiba på TNG Group AB

Administratör till Toshiba

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Toshiba Tec Nordic söker en administratör till deras Business Support i Stockholm. Sök redan idag!

Är du en administratör ut i fingerspetsarna och drivs av att arbeta i team? Vill du arbeta i en social roll där du får möjlighet att agera spindeln i nätet? Då kan du vara den vi söker! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du välkomnas in i ett öppet och personligt arbetsklimat med en tydlig företagskultur som kännetecknas av gemenskap och kamratskap. Toshiba arbetar aktivt för en sund och säker arbetsmiljö, där företagets mål är att varje anställd ska utvecklas och må bra.

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör kommer du att tillhöra avdelningen för Business Support och dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Lägga upp, hantera och avsluta serviceavtal 
  • Fakturera och kreditera
  • Vara delaktig i projekt för nya affärer
  • Fördela och hantera inkommande ärenden i ärendehanteringssystemet
  • Hjälpa orderavdelningen med att lägga viss typ av order
  • Samarbeta med olika avdelningar internt

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att tillhöra ett team på 6 personer där samarbete genomsyrar det dagliga arbetet. Under introduktionen kommer du tilldelas en mentor som hjälper dig att få den bästa möjliga starten. Tjänsten är på heltid och är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Starten för tjänsten är i mitten på augusti. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och har tidigare erfarenhet av administration och arbete i olika system. Du är van att arbeta efter tydliga arbetsprocesser och rutiner. Har du erfarenhet av fakturering och kontrollrapportering är det starkt meriterande. Även erfarenhet av systemet Evatic ses som meriterande. 

Som person är du flexibel, strukturerad och prestigelös. Du drivs av att leverera på en hög nivå och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Du trivs i en social miljö med många kontaktytor och är en lagspelare som alltid vill bidra.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
 

Rekommenderade jobb

Administratör till Toshiba
TNG Group AB Stockholm Heltid
Lönespecialist till ett telekomföretag i Stockholm
TNG Group AB Stockholm Heltidsanställd
Tekniker till kund i Stockholm
TNG IT Digital Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: DF179F6165B445F9BA6F507142EA9F6D