Jobbet Administratör till storbank i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör till storbank i Stockholm publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med administration på en av Sveriges största banker och är tillgänglig omgående? Då är det dig vi letar efter!

Är du en fena på siffror och älskar administration? Det här är då rätt uppdrag för dig. Vi söker nu en effektiv och noggrann administratör till vår kunds kontor i Sundbyberg. Låter det här som ett intressant uppdrag? Läs mer nedan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör hos vår kund erbjuds du en roll där du får användning för dina strukturella färdigheter. Du kommer att jobba med bankens låneaffär och bli en del av ett härligt team, där du jobbar brett med administration och kredithantering.

Eftersom detta är ett konsultuppdrag kommer du att vara anställd av TNG, som är måna om att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som administratör kommer du framför allt att hantera krediter och du får möjlighet att själv strukturera ditt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:

  • Ansvara för att sortera och scanna krediter 
  • Ansvara för att registrera utbetalda krediter 
  • Övrig administration där det behövs 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och planeras pågå fram till och med februari 2021. Tjänsten är på heltid, under kontorstider, där du jobbar ute hos vår kund i Sundbyberg under hela uppdragstiden. 

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har grundläggande kreditkunskap samt ca 2 års erfarenhet som administratör eller av administrativa uppgifter sedan tidigare, gärna inom bank och finans. 

Du ansvarar själv för dina arbetsuppgifter och behöver ha ett gott siffersinne samt vara både noggrann och effektiv, då det är stora flöden som du kommer att hantera. Som person ser vi att du trivs i ett högt tempo och gillar teamarbete, där ni tillsammans jobbar för att nå målet. 

Tickar det här uppdraget dina boxar? Välkommen med din ansökan! 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

70957B9A1AFA418894340F29697F6F7D

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till