Jobbet Administratör till RISE i Borås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör till RISE i Borås publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet inom administration och är redo att ta dig an en central roll i ett stor statligt bolag? Nu söker vi en administratör till RISE i Borås.

Information om uppdraget:

Som administratör på RISE kommer du bli en del i en innovativ och framåtlutad organisation med hållbarhet och konkurrenskraft som ledord. I rollen som administratör kommer du administrera linjens verksamhet med uppgifter så som hantering av kundevent, framtagning av presentationsmaterial och samanställning av rapporter. Du kommer vara superuser för interna verksamhetssystem/processer samt inneha rollen som projektadministratör där du avlastar projektledaren inom ramen för projektet. Utöver detta kommer du avlasta lokala kontor med deras kontorsadministration.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund som konsult. Uppdraget startar i maj och pågår till januari 2022 med chans till förlängning. Urval sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som drivs av utveckling och har ett sinne för ordning och reda. Du gillar att jobba i en omväxlande miljö där du förväntas ta stort ansvar. Du har en god förmåga att kunna samarbeta med andra och är flexibel i ditt förhållningsätt. Utöver detta värderar du medarbetarskapet och ett gott bemötande.

Utöver ovan nämnda personliga egenskaper har du tidigare erfarenhet av en liknande roll. Har du dessutom utbildning inom området administration är detta meriterande.

Sökord: Administration, Administratör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52994

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till