Jobbet Administratör till projekt på Skanska i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratör till projekt på Skanska i Stockholm publicerad av TNG

Heltid
Stockholm
9 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Skanska söker administratör på deltid till stort spännande byggprojekt i centrala Stockholm!

Skulle du lockas av att arbeta deltid i en omväxlande roll som administratör på Skanska? Vill du vara med och bidra med din erfarenhet som projektadministratör till ett av Skanskas aktuella byggprojekt Urban Escape centralt i Stockholm? Skulle du lockas av att arbeta i team och i huvudsak ansvara för administrationen av personalens säkerhetsutbildning inom projektet? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Skanska får du möjlighet att jobba i projektform i en internationell miljö på ett stort byggföretag. Rollen som projektadministratör innebär att du jobbar självständigt men i nära samarbete med arbetsmiljöledaren för projektet. Du kommer att ha många interna och externa kontaktytor och arbetet är omväxlande samt bedrivs i en spännande och intensiv miljö. Du blir en del av ett kompetent team där arbetsklimatet värdesätts högt och kännetecknas av arbetsglädje, samarbete och prestigelöshet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen som projektadministratör innebär till stor del att du tillsammans med arbetsmiljöledaren för projektet ansvarar för att alla nya medarbetare i byggprojektet genomgår introduktion och säkerhetsutbildning samt har rätt licenser och behörigheter för att utföra det dagliga arbetet på bygget.

Dina arbetsuppgifter som projektadministratör kommer att innebära att:

  • Registrera och sammanställa listor på nya medarbetare till säkerhetsutbildningen
  • Förbereda datorer inför utbildningen samt ta emot och registrera nya medarbetare två ggr/vecka
  • Registrera personuppgifter, ID06-kort och behörigheter samt licenser för t ex heta arbeten
  • Se till så att det alltid finns skyddsutrustning för besökare
  • Ansvarig för beställningar av kontorsmaterial samt ta emot felanmälningar på kontoret
  • Sköta internkommunikation samt förbereda uppsättning av skyltar och anslag
  • Distribuera inkommande handlingar och ritningar 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är tänkt att löpa på deltid 60% enligt önskemål måndag och torsdag då du framförallt ansvarar för att skriva in och registrera nya medarbetare samt ytterligare en dag. Du kommer att tillhöra ett team som jobbar med Skanskas projekt Urban Escape. I rollen samarbetar du mycket tätt med arbetsmiljöledaren samt rapporterar till den kommersiella chefen för projektet. Du jobbar 07.00-16.00, 3 dagar i veckan enligt överenskommelse. Tjänsten är tänkt att tillsättas  i mitten av augusti och löpa under tiden för projektet som är planerat att vara klart i juni 2019. Tjänsten är placerad centralt vid Sergelstorg i Stockholm med närhet till mycket goda kommunikationer och service.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och gärna erfarenhet av arbete i projekt inom byggsektorn. Vi ser också gärna att du är en god administratör, har du tidigare erfarenhet av administration eller projektledning inom liknande verksamhet är detta meriterande men inget krav. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift samt att du har god kommunikativ förmåga. Meriterande för rollen är även kunskaper inom andra språk som t ex polska, ryska eller tjeckiska. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Office paketet. 

Som person är du noggrann och strukturerad. Du arbetar självständigt med öga för både helheten och detaljerna samt klarar av att arbeta under stundtals högt tempo. Vi lägger också stor vikt vid att du är serviceorienterad och har god samarbetsförmåga i kontakten med kollegor och samarbetspartners.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

06CBCD77805C467B817A098814D28B7F

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Försäljningschef VeidekkeFLEX Stockholm Made for Sales
Antalis söker en Chef för Kundcenter i Stockholm Stockholm Rubino Rekrytering AB
Administratör till juristbyrå! Stockholm Framtiden
3 söker Team Manager Legal Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Driftchef fastighet - Direktrekrytering till Coor Stockholm MTX Rekrytering & Bemanning AB
Projektledare Stockholm Atea
HR administratör Stockholm Menigo
Teknisk projektledare Stockholm Combitech
Tullverket söker lokalspecialist Stockholm Tullverket

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till