Jobbet Administratör till Nordax Bank har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör till Nordax Bank publicerad av Needo Recruitment

Projektanställd-Visstidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nordax är en svensk bank som sedan starten 2004 vuxit till att idag ha mer än 190.000 kunder på fyra olika marknader. På huvudkontoret i Stockholm verkar cirka 230 medarbetare som tillsammans arbetar med bankens ledstjärna och kärnkompetens – ansvarsfull kreditgivning. Det är Nordax framgångsfaktor, en källa till stolthet och en av de viktigaste beståndsdelarna i arbetet med att skapa Nordens ledande specialistbank. Grunden utgörs av motiverade och drivna medarbetare. Genom närvarande och coachande ledare skapar Nordax ett kreativt arbetsklimat där eget ansvar står i centrum, eftersom det är medarbetarna som gör Nordax.

Nordax tror på allas förmåga att växa, utvecklas och utmana sig själv.

Är du driven och resultatorienterad? Gillar du att utmana dig själv och andra och på samma gång hjälpa kunder med deras ekonomi? Vill du jobba i en föränderlig internationell miljö där dina idéer faktiskt kan bli verklighet?

Då är det här kanske nästa roll för dig!

På Nordax sker just nu en kraftig nysatsning inom företaget som medför unika möjligheter att vara med och påverka och själv utvecklas. Nordax har sett stabil tillväxt historiskt, och med nyligen lanserade produkter utmanar de nu sig själva till nästa nivå.

På Nordax kontor vid Torsplan sitter 230 medarbetare som tillsammans tjänar kunder i Sverige, Norge, Finland, och Danmark. Här råder en entreprenöriell anda, flexibilitet och öppenhet inför det unika.

Det här är jobbet

Som administratör kommer du arbeta med både service av lån och försäkringar, via telefon och mail. Du kommer växla mellan dokumentation och att ringa ut till andra långivare samt kunder för att se hur Nordax kan hjälpa dem ytterligare. I rollen som administratör kommer dina främsta arbetsuppgifter vara:


•      Att ringa banker för att ta in lösenuppgifter


•      Kontakta kunder för att ta in kompletteringar


•      Löpande stötta handläggarna med administrativa uppgifter


•      Utföra dokumentkontroll av inkommande skuldebrev

Med hjälp av behovsbaserad och lösningsorienterad dialog utreder du tillsammans med kunden om och vilka behov som finns och säkerställer att Nordax beviljar lån på ett ansvarsfullt sätt.

Det här är du

En person som har förmågan att fatta snabba och genomtänkta beslut och tar egna initiativ inom ramarna för verksamhetens regelverk. Du trivs med att arbeta i en inkluderande och föränderlig miljö där det råder högt tempo. Eftersom jobbet innebär en del administration ställs krav på din förmåga att arbeta strukturerat och noggrant. Vi tror att du är flexibel och besitter en god serviceförmåga, detta för att lyckas så bra som möjligt i denna roll.  I rollen som administratör är du lyhörd och har ett öga för detaljer – både när det gäller att granska avtal eller lösa administrativa utmaningar. Du drivs av att förbättra dig själv och teamet.
Det är meriterande om du har erfarenhet av en administrativ tjänst sedan tidigare eller har god serviceerfarenhet. 

Nordax hoppas att du känner igen dig själv i bankens värdeord - kundfokuserad, ansvarstagande, sund och enkel.

Övrigt

Omfattning: Heltid

Start: Så snart som möjligt

Lön: Enligt överenskommelse 

Urvalet kommer att ske löpande, vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

Det är vi på Needo Recruitment som hjälper Nordax med denna rekrytering.


Referens

needo65644

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till