Jobbet Administratör till Lerniakontoret! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratör till Lerniakontoret! publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Kalmar
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Det går bra för Lernia Bemanning i Kalmar och vi stärker därför upp vårt team med ytterligare en person! Nu söker vi dig som brinner för administration och vill avlasta konsultcheferna med alla administrativa arbetsuppgifter. Här blir du en del av ett sammansvetsat gäng som präglas av arbetsglädje och omtanke för varandra. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som administratör har du en bred roll som allt är av administrativ art och handlar om att avlasta konsultcheferna. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat schemaläggning, lönehantering, registrering av uppdrag i vårt CRM system samt avtalsadministration. Vid arbetstoppar avlastar du även med att ta referenser, gå igenom ansökningar och genomföra telefonintervjuer. Vidare gör du alla beställningar till kontoret samt sköter posthanteringen. Till din hjälp har du vår ekonomiavdelning samt HR-avdelning som du kommunicerar med via mejl och telefon.

Formella krav

  • Lön/administrativ utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet
  • Minst 2 års erfarenhet inom löneadministration
  • Kunskaper i datorsystemet Intelliplan (meriterande)
  • Mycket god datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem
  • B- körkort
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift  

Din bakgrund
Vi tror att du som söker är administrativt lagd, vilket syns genom dina tidigare anställningar. Du har ett stort intresse för lönefrågor och inser vikten i det administrativa arbetet. Du är van vid att arbeta som ett administrativt stöd och har ofta fått höra att du, trots din noggrannhet, även utför arbetsuppgifter snabbt.

Personliga egenskaper
För att trivas i detta jobb krävs det att du tar egna initiativ och fullt ansvar för dina arbetsuppgifter. Som person är du hjälpsam och givetvis mycket noggrann. Din goda administrativa förmåga gör att du är bra på att arbeta strukturerat i en ostrukturerad vardag. Samtidigt som jobbet ställer höga krav på laganda och prestigelöshet är det viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort  Tidsbegränsad anställning tom 1 augusti 2019, med eventuell förlängning / Heltid / Kalmar

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

39802

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till