Jobbet Administratör till Ledarna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör till Ledarna publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du i början av karriären och vill arbeta i en administrativ roll hos en organisation som arbetar för att göra chefer tryggare och mer framgångsrika i sitt ledarskap? Vår kund söker nu en administratör som kommer att stötta upp enheten medlemsservice med administrativa uppgifter. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig med en administrativ ådra och med en nyfiken inställning att vilja lära nytt. Tjänsten har omgående start och vi går igenom urvalet löpande!


Om tjänsten
Som en del av Ledarna blir du en del av en öppen och uppskattad organisation där medarbetare trivs och utvecklas under lång tid. De har en tydlig vision, verksamhetsriktning, mål och värdegrund och du kommer få möjlighet att samarbeta med kunniga kollegor som strävar tillsammans för att ständigt utveckla såväl sig själva som organisationen. Med ett tydligt och tillåtande ledarskap skapar organisationen goda förutsättningar för bra resultat och som ny medarbetare blir du del av en kultur där man bryr sig om varandra och har roligt på jobbet.

I rollen som administratör på medlemsservice kommer du få en varierad vardag med fokus på att leverera bästa möjliga service samtidigt som du hanterar frågor som rör medlemskapet. Du kommer bli en del av ett varmt och härligt team där alla sitter gemensamt i öppet kontorslandskap. Du kommer få tillgång till en kortare introduktion för att få rätt förutsättningar i ditt arbete, men har även erfarna kollegor nära till hands om frågor uppstår.

Du erbjuds

• Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

• Ta emot ärenden över telefon och mail från medlemmar kopplat till fakturor, inbetalning, A-kassa och inkomstförsäkring.
• Arbeta i ärendehanteringssystemet Salesforce och ansvara för att följa upp pågående ärenden och återkoppla till berörda parter.
• Avlasta seniora kollegor i koordinering av utbildningar och pågående projekt på avdelningen.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har tidigare erfarenhet av service eller enklare administration
• Har vana av att arbetat med telefonen som arbetsverktyg
• Kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift
• Kan börja omgående

Vi tror att du är en positiv och intiativtagande person som tar dig an högt som lågt med ett stort engagemang. Du drivs av att ständigt leverera förstklassig service och har lätt för att bemöta olika sorts personer på ett personligt och professionellt vis. Vidare har du en förmåga att hålla hög kvalité på ditt arbete även när arbetstempot ökar.

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid
• Placering: Fridhemsplan
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ledarnas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Referens

15027114-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till