Jobbet Administratör till lager söker på heltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör till lager söker på heltid! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du kommunikativ, självgående och har en fallenhet för administration? Finns du tillgänglig omgående? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedjor och finns på 72 orter från Kiruna i norr till Malmö i söder. Deras kundgrupper är allt från stora och små byggföretag till privatpersoner. Företaget omsätter cirka 5 miljarder och har idag 1300 anställda. Nu söker vi en orderadministratör för heltidsarbete.

Som orderadministratör kommer du att arbeta i deras affärssystem och med orderhantering samt beställningar. Du kommer att arbeta med att bemöta kunder via telefon och mail.

Tjänsten startar omgående och pågår i tre månader med möjlighet till förlängning. Arbetet är förlagt vardagar 8-17. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund som har sitt kontor vid Arlandastad.

Detta söker vi:

Vi söker dig som finns tillgänglig omgående. För att passa i tjänsten ser vi att du är strukturerad, flexibel och har en god social förmåga. Du trivs i en administrativ roll där du får ta mycket eget ansvar. Vi ser att du har tidigare arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke eller inom administration. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i något affärssystem. Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48724

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till