Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör till kund inom fordonsindustrin jobb i Göteborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör till kund inom fordonsindustrin på Lernia

Administratör till kund inom fordonsindustrin

Lernia Göteborg Heltid

Just nu letar vi efter en administratör till vår kund inom fordonsindustrin! Vill du vara en del av ett team som är stolta över sina arbetsuppgifter samt hjälper varandra att nå framgång? Då är denna tjänst något för dig!

OM FÖRETAGET 

Du kommer att vara en del av ett team av högkvalificerade kollegor där du får möjlighet att utvecklas både på en professionell och på en personlig nivå. När du arbetar i hjärtat av vår kunds HR-verksamhet kommer du att ha stor inverkan på hur andra delar i organisationen uppfattar och använder HR-tjänster. Vi hoppas att hitta dig som vill ha en ambition att stanna och växa inom vår kunds bolag.

OM TJÄNSTEN

I denna rollen kommer du att bli en del av ett projekt där kunden skall migrera personalhandboken till ett nytt system. Arbetsuppgifterna kommer innebära att förbereda, formatera/skriva om artiklar, ladda upp artiklar i den nya portalen och ha kontakt med informationsägare. Du kommer att arbetsledas av en senior kollega som har övergripande ansvar för migreringen.

 

OM DIG

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom personalområdet eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med administration. Ett krav är att du har goda datorkunskaper i Office-paketet, har du tidigare arbetat i SAP är det starkt meriterande. Slutligen är det ett krav att du talar samt skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för administration och noggrannhet. Vi ser att du drivs av utmaningar samt att du får vara med att kontinuerligt utveckla processer och servicelösningar. För att lyckas i denna position är du strukturerad, kommunikativ och har en god förmåga att prioritera i arbetet. Slutligen är du analytisk person som gärna kommer med förbättringsförslag.

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Visstidsanställning

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 186655