Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör till kommande uppdrag jobb i Göteborg på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör till kommande uppdrag på Uniflex

Administratör till kommande uppdrag

Uniflex Göteborg Heltid
Jobbeskrivning
Vi på Uniflex söker nu administratörer till våra kunder runt om Göteborg. Våra kunder är aktiva inom många branscher och arbetsuppgifterna varierar därför efter kundens behov. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan tex vara: • fakturahantering • orderadministration - lägga in information i affärssystem och koordinera • post och mailhantering • internservice

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en mycket god känsla för service, du är glad och positiv! Du är strukturerad och organiserad i ditt arbete och ansvarar alltid för att uppgiften skall bli utförd i rätt tid men kompromissar aldrig med kvalitén. Du trivs med att arbeta just administrativt och är prestigelös i ditt arbete. Vi söker både dig som har tidigare gedigen erfarenhet av administrationsarbete men också dig som är ny och nyfiken i din roll som administratör. Dock krävs en viss erfarenhet inm administration för att kunna vara aktuell för tjänsterna. Krav för alla uppdrag är en god datorvana samt att du kan tala och skriva engelska och svenska obehindrat. Vi tar löpande emot ansökningar för kommande tjänster!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57206