Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör till IF Metall Stockholms län jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör till IF Metall Stockholms län på Poolia

Administratör till IF Metall Stockholms län

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en självgående administratör med ekonomikunskaper som vill arbeta i en värderingsstyrd organisation med engagerade kollegor? Är rättvisa, jämlikhet och jämställdhet viktigt för dig?

Nu söker vi en ansvarstagande administratör som har erfarenhet av att arbeta med reskontra till IF Metall Stockholms län i Älvsjö. Rollen innehåller administrativa uppgifter kopplat till medlemsregistret/medlemsservice och kontakt med medlemmar via mejl och telefon.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och kontor är placerat i Älvsjö, Stockholm. Urvalsprocess och intervjuer därefter påbörjas den 6 augusti, sista ansökningsdag är den 11 augusti. Frågor gällande tjänsten kommer att besvaras så snart processen påbörjas. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som administratör på medlemsregistret/ medlemsservice får du självständigt driver ett flertal administrativa uppgifter vilket ställer höga krav på struktur och att du har en god systemvana. Du kommer att arbeta med:

- Administration av medlemmars in- och utträden
- Ha kontakt med medlemmar via mejl och telefon
- Att hantera dagliga flöden från fakturering, påminnelser och krav samt inbetalningar
- Avstämningar och uppföljning

Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med engagerade kollegor i en roll med självständiga arbetsuppgifter.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med reskontra och som har erfarenhet av kund- eller medlemskontakter. Du är van att arbeta i olika system och har goda kunskaper Excel. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i såväl i tal som i skrift och vi ser det meriterande om du har god kunskap i ytterligare språk.

Som person är du självgående med en utvecklad prioriteringsförmåga och ditt arbetssätt är strukturerat. Krav är att du har en god samarbetsförmåga och att du är ansvarstagande. Vi ställer högra krav på dina personliga egenskaper och på att du delar arbetsrörelsens värderingar och de värderingar som IF Metall har.

Kontaktuppgift facklig företrädare: Malin Vuletic tel 08-534 816 07, Malin har semester nu men finns tillgänglig den 26 juli tom 6 augusti.

Om verksamheten
IF Metall, organiserar anställda inom plast-, läkemedels-, byggnadsämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin. och har cirka 311 000 medlemmar på drygt 13 000 arbetsplatser runt om i Sverige. Omkring 21 procent av medlemmarna är kvinnor. IF Metall har en feministisk syn och verkar för rättvisa, jämlikhet och jämställdhet. Det är en kunskapsintensiv organisation som strävar efter en god arbetsmiljö för alla och värdesätter olikheter i arbetsgrupper och eftersträvar mångfald i alla avseenden. Vi erbjuder dig ett professionellt, meningsfullt och utvecklande arbete som arbetar med ständig utveckling av människan och industrin.

IF Metall Stockholms Län har cirka 15 600 medlemmar på över 1000 arbetsplatser fördelat på 25 kommuner som tillhör Stockholms Län, från Järna och Nynäshamn i söder till Märsta och Åkersberga i norr. Läs mer på: ifmetall.se

 

Rekommenderade jobb

Administratör till IF Metall Stockholms län
Poolia Stockholm Heltid
Uniflex söker ekonomiassistent/administratör
Uniflex Eskilstuna Heltidsanställd
Kundtjänst natt på Swedbank i Sundbyberg
TNG Group AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60454