Jobbet Administratör till Husqvarnas konceptbutik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör till Husqvarnas konceptbutik publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Järfälla

Arbetsbeskrivning


Är du en fena på administration och ekonomi samt brinner för kundservice? Vill du dessutom jobba på ett väletablerat företag som är ledande i sin bransch? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som administratör på Husqvarnas konceptbutik i Barkaby handelsområde kommer dina primära arbetsuppgifter bestå av:
• Ta emot serviceärenden från kunder som kommer in i butiken
• Vara spindeln i nätet mellan kunden och verkstaden
• Hantera inleveranser
• Ansvar över reservdelslagret samt inventering
• Orderläggning
• Ta hand om fakturering och kundreskontra

Du kommer att sitta i receptionen i anslutning till verkstaden och ha ett nära samarbete med dina kollegor som jobbar på olika roller i butiken. Vid start kommer du få upplärning i rollen för att på sikt kunna ta eget ansvar över dina arbetsuppgifter. Du kommer arbeta både administrativt, med kundservice samt med lager och inventering vilket gör det till en tjänst med varierande arbetsuppgifter.

Om företaget
Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av utomhusprodukter som motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och en världsledare inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Koncernens produkter och lösningar säljs under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till slutkunder i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2014 uppgick till 33 miljarder kronor och koncernen hade drygt 14 000 medarbetare i 40 länder.

Din profil
Skallkrav:
• Gymnasieutbildning mot ekonomi alt. erfarenhet av fakturering och kundreskontra
• Svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av serviceyrket

Meriterande:
• Tekniskt intresse
• Erfarenhet av Pyramid
• Truckkort

Stor del av din vardag kommer handla om kundbemötande, därför krävs det att du brinner för kundservice. För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann och administrativt lagd samt gillar att ha många bollar i luften.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: Mån-fre 08-17
Placering: Järfälla, Barkaby Handelsområde

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!

Referens

20121

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till