Jobbet Administratör till fastighetsbolag sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratör till fastighetsbolag sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
14 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en fena på att skapa relationer med kunder, kan arbeta självständigt och strukturerat? Då är tjänsten som administratör till det snabbt växande Sweden Accommodation perfekt för dig!

Information om uppdraget:

Sweden Accommodation är ett snabbväxande företag som i dagsläget består av ett hundratal fullt möblerade företagslägenheter i Göteborg. De strävar mot att vara kundernas första alternativ när det kommer till att hitta prisvärda och hemtrevliga lägenheter för långtidshyra i Göteborg. Deras kunder är främst stora internationella företag med kontor i Göteborg och deras hyresgäster är anställda på dessa företag som är i behov av bostad då deras nya anställning ofta inte bara innebär en flytt till en ny stad utan även till ett helt nytt land.

Som administratör för Sweden Accommodation kommer du vara ett administrativt stöd till både fastighetsägarna och hyresgästerna. Du kommer bland annat ta emot samtal och mail i olika serviceärenden. Ett exempel är felanmälning om en möbel som gått sönder och behöver ersättas, på sikt kommer du ha ansvar för inredning av lägenheterna som innebär både planering och inköp.

Tjänsten är förlagd dagtid under vardagar och tjänsten är på mellan 50-75% men kommer på sikt övergå till en heltidsanställning.
Detta är ett konsultuppdrag och du kommer till en början bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund till augusti, därefter kommer du bli övertagen.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker den här rollen har tidigare erfarenhet från en servicefokuserat arbete då ditt ansvar innebär många interna och externa kontakter. Vidare är du ansvarsstagande, strukturerad, lugn och trivs att jobba med rutiner.
Ett krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt körkort B.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då intervjuer hålls löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40839

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Göteborg).