Jobbet Administratör till fastighetsbolag i Växjö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratör till fastighetsbolag i Växjö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Är du en person som trivs när du får träffa nya människor och samtidigt tycker det är kul att ta dig an administrativa uppgifter? Då kan det vara dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en administratör till en av våra kunder i Växjö. Kunden är ett bostadsfastighetsbolag, vars affärsidé är att förvärva, förädla och förvalta kommersiella fastigheter i Sverige. Deras kontor är beläget i centrala Växjö och det är där arbetet kommer att utföras.

För att axla rollen som bostadsuthyrare så är det viktigt att du trivs med att jobba i team och nu vill vara deras nästa teamplayer. Du kommer ingå i ett trevligt team på fem personer som arbetar i olika roller. Arbetsuppgifterna kommer vara administrativa, där några exempel på arbetsuppgifter är:

- Ta fram kontraktsunderlag

- Felanmälan

- Scanna avtal

- Beställa underhåll vid besiktningar

- Arbeta i telefonin mån-tors 13.00-15.00

Tjänsten kommer löpa på tillsvidare. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Startdatum för tjänsten är omgående. Placeringsort är Växjö.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
- Du har lätt för att lära dig och en vilja att hela tiden lära dig något nytt, utvecklas och prova nya arbetsuppgifter.
- Noggrann i ditt arbete men trivs med att jobba med flera arbetsuppgifter samtidigt
- Tycker om att jobba i en organisation där det händer mycket och där arbetssätt utvecklas och förändras.
- Trivs med att arbeta tillsammans med ett team och gemensamt nå mål
- Bra på att förklara på ett sätt som mottagaren kan ta till sig och trivs i kunddidaloger.
-Tidigare erfarenhet av kontraktsskrivning, avtalstolkning anses väldigt meriterande.

Låter detta som du?

Vi tillämpar löpande intervjuer och urval där tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum då start för tjänsten är omgående. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45826

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till