Jobbet Administratör till försäkringsbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör till försäkringsbolag publicerad av Amendo Bemanning

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning
Som försäkringsadministratör stöttar du alltifrån försäkringsspecialister, pensionshandläggare, förmedlare, till kunder och andra kollegor. Du kommer att få möjligheten att lära dig samhällsnyttig information gällande arbetstagarens tjänstepension framförallt, kapitalförsäkringar med mer och du kan komma att ha viss telefonkontakt med privatkunder, företagskunder eller kollegor från andra kontor. För dig som  visar framfötter finns mycket att lära! Dina arbetsuppgifter kan bestå av:

• Posthantering 
• Scanning
• Dokumenthantering
• Registrering av KYC utifrån listor i Excel
• Registrering och kontrollering av uppgifter t ex vid nyteckning av försäkringar
• Göra ändringar, flyttar eller återköp av tjänstepensionssparande
• Utskick av försäkringsbrev
• Telefonsamtal och mail till kunder eller förmedlare


Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är i starten av din karriär och som arbetat inom försäkringsbranschen 1-2år. Som person är nyfiken, driven och självgående. Du är noggrann och strukturerad och har en förmåga att ta dig an datasystem. Du kommer arbeta tätt tillsammans med övriga kollegor så glöm inte bort att vara en god teamplayer! Med en härlig approach och prestigelös inställning kommer du komma långt. 

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! 

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Linn Oldenmark, linn.oldenmark@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-915306-169134

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till