Jobbet Administratör till COWI har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör till COWI publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du strukturerad, hjälpsam och drivs av att hitta lösningar? Vill du dessutom ha ett självständigt, utmanande och varierande arbete? Då är rollen som administratör hos ett av Skandinaviens största teknikkonsultföretag helt rätt för dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i en grupp som arbetar med samhällsprojekt inom järnväg och vara ett stöd åt beställare, uppdragsledning, projektör m.fl. Din tjänst innebär till största delen att vara ansvarig för administrationen av denna gruppen men den innebär även att ha hand om en del datasamordning. Exempel på administrativa arbetsuppgifter (utgör cirka 90% av dina arbetsuppgifter): - Hantering av reseutlägg - Iordningställa fakturor - Koordinera olika projekt Exempel på arbetsuppgifter inom datasamordning (utgör cirka 10% av dina arbetsuppgifter): - Samordna data och förmedla vidare till berörda personer - Ta fram uppdragsbeskrivningar - Hantera mallar och gemensamma dokument - Utföra leveranskontroller - Säkerställa att information och dokument levereras - Säkerställa att digital projekthantering utförs enligt ställda krav och rutiner

Om företaget
COWI är ett av Skandinaviens största teknikkonsultföretag som erbjuder ingenjörstjänster till sina kunder som återfinns inom infrastruktur, industri samt bygg/fastighet. På huvudkontoret i Göteborg arbetar ca 600 personer. COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på - ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Här får man arbeta i intressanta projekt och med moderna verktyg. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på dess medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Med kontor över hela världen finns det möjligheter att arbeta även utanför Sverige.

Din profil
Skallkrav: -Gymnasieutbildning -Goda kunskaper i Office-paketet -Flytande svenska och engelska i tal och skrift Det är meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av administration eller relevant utbildning. Vi tror att du som söker trivs i en administrativ roll där man arbetar både i grupp och enskilt. Du är strukturerad och planerar ditt arbete väl och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är noggrann och har en god kommunikativ förmåga.

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Omfattning: Heltid Ort: Göteborg Start: Oktober eller enligt överenskommelse Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Referens

20482

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till