Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Administratör till Client Support Team på Deloitte job in Stockholm at TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Administratör till Client Support Team på Deloitte på TNG Group AB

Administratör till Client Support Team på Deloitte

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du i början av din karriär som administratör och vill fördjupa dina kunskaper? Deloitte söker nu 2 till Client Support Team!

Söker du efter nästa utmaning där du får utvecklas i rollen som administratör? Gillar du att arbeta strukturerat och trivs med att följa rutiner? Har du även ett öga för detaljer där du får använda din analytiska förmåga? Nu söker Deloitte två administratörer till deras Client Support Team i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som administratör i Client Support Team kommer du att tillhöra avdelningen Quality, Risk and Security. Denna avdelning arbetar för att se till att Deloitte följer alla lagar och regler som en revisionsfirma behöver efterleva, där du framför allt kommer fokusera på hantering av nya klienter. Här får du arbeta på ett expansivt internationellt företag i ett spännande affärsklimat där du får möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Rollen erbjuder dig att arbeta varierat med många olika kontaktytor både internt och externt. Du kommer bli en del av ett team som idag består av 9 personer. På Deloitte värnar man om sin personal och erbjuder ett bra förmånspaket samt aktiviteter för sina anställda.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör i Client Support Team kommer du att:

  • genomföra riskkontroller av nya klienter och uppdrag
  • samla in information från olika databaser och interna system för att kunna genomföra oberoendekontroller
  • sammanställa, analysera och presentera den information du tagit fram som blir ett underlag för beslutsfattande
  • registrera nya klienter i interna system
  • ha kontinuerlig kommunikation med både interna och externa klienter samt andra Deloittekontor i vårt internationella nätverk

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är tänkt att starta i augusti 2021 enligt överenskommelse. Arbetstiderna är kl. 8.00 -17.00, då man jobbar mot deadlines kan övertidsarbete förekomma. Kontoret är placerat på Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i central Stockholm. Du kommer att sitta i fräscha lokaler tillsammans med dina kollegor i Client Support Team.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom administration eller service. Är du utbildad Paralegal eller motsvarande utbildning är det meriterande. Vi kommer framförallt lägga stor vikt vid din personliga lämplighet i den här rekryteringsprocessen. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift, då rollen innebär att du kommer att använda både svenska och engelska i din dagliga kommunikation. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet.

För att trivas i denna roll är du nyfiken, noggrann och trivs att arbeta efter rutiner. Samtidigt kan du anpassa dig till förändrade omständigheter och ser det som något positivt. Det är viktigt att ha förmågan att prioritera ditt arbete då du kommer jobba med flera processer och uppgifter parallellt. Det är också viktigt i rollen att kunna arbeta självständigt och ha hög integritet inför dina arbetsuppgifter. Du är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta under ett högt tempo, då arbetstoppar kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceorienterad, effektiv och flexibel i kontakten med dina kollegor.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 

Rekommenderade färdigheter

Nätverk (övervakning)

Rekommenderade jobb

Administratör till Client Support Team på Deloitte
TNG Group AB Stockholm Heltidsanställd
Lagerarbetare Upplands Väsby
Öhlins Racing Aktiebolag Stockholms län - Upplands Väsby Deltidsanställd
Ej angett
computational biologist to stockholm
Randstad AB Stockholms län - Solna Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: D842A403375641DE92145AE0E7D67512