Jobbet Administratör till Canon Business Center, Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör till Canon Business Center, Umeå publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Canon Business Center söker nu en

Administratör till Umeå

Till vårt team i Umeå letar vi efter en strukturerad glad administratör som älskar kundkontakt. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till september 2021.


'Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och växa. Du kommer tillhöra ett team där framåtandan är tydlig och värderingarna genomsyrar allt, vilket innebär att du får arbeta tillsammans med kollegor som är lyhörda och engagerade.'

Läs mer om vad Johan Olofsson-Lampa, Regionschef, har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/canon/umea

Arbetsuppgifter

  • Registrering av leverantörsfakturor
  • Registrering av kundinbetalningar
  • Fakturering
  • Bokning av inleveranser
  • Telefon/reception/posthantering
  • Säljstöd mm.

Din profil
Ett professionellt och representativt bemötande av kunder är en självklarhet för dig och du trivs med att ge god service till såväl kunder som kollegor. Du är ansvarsfull, trivs med att ha ordning och reda omkring dig och har några års erfarenhet av att jobba med administration. Officepaketet är ett självklart arbetsverktyg för dig och du har god datorvana. Du behärskar svenska språket bra i både tal och skrift.

Tidigare erfarhet av löpande bokföring ses som meriterande.

Vi erbjuder
Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika affärskvinnor/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Försäljningschef Johan Olofsson-Lampa på 0729956193.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

I samband med att du registrerar din ansökan och fyller i dina uppgifter samtycker du till att vi får ta del av dina personuppgifter samt att du läst och accepterat Canon Europas integritetsmeddelande vid rekrytering, https://www.canon.se/terms_and_conditions/recruitment-privacy-notice/

Canon Business Center Umeå
Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda program av IT-produkter inom dokumenthantering. Samtliga affärsområden syftar till att skapa effektiva informationsflöden hos våra kunder. Vi är ca 20 medarbetare fördelade på sälj, service & admin.Kedjan Canon Business Center finns på 26 platser runt om i landet och är marknadsledande inom våra viktigaste produktområden. 

Mer info om vår verksamhet: www.canonbusinesscenter.se och www.canon.se

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort 'att leva och arbeta tillsammans för allas bästa'. Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.

Sökord: admin, administration, administratör

J2W: CB2

Referens

7e86269ff27f467d822e3593c5da97

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till