SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Administratör till Byggnads i Solna på KFX HR-Partner

Administratör till Byggnads i Solna

KFX HR-Partner Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av administration och vill ta nästa kliv i arbetslivet? Byggnads Stockholm-Gotland söker nu en studieadministratör som ansvarar för administrationen kring fackliga utbildningar. Det här är en tjänst för dig som vill ha goda möjligheter att utvecklas på en långsiktig arbetsplats där du får jobba med frågor som gör skillnad. Låter det som något för dig? Läs mer om tjänsten nedan och sök redan idag!

Om Byggnads Stockholm-Gotland

Fackförbundet Byggnads har elva regioner i Sverige. Regionen Stockholm-Gotland har cirka 15 000 byggnadsarbetare som är medlemmar i Stockholm och på Gotland. Organisationen har drygt 60 anställda och huvudkontoret finns i Solna, med lokalkontor i Visby. Byggnads arbetar för bättre löner och säkrare arbetsmiljö. De förhandlar med arbetsgivare om kollektivavtal och ordning och reda i byggbranschen, samt ger sina medlemmar råd och stöd.

Besök gärna deras hemsida på [ Link removed ]  

Arbetsuppgifter

I rollen som studieadministratör jobbar du och studieansvarig tillsammans med Byggnads Stockholm-Gotlands fackliga utbildningar. Du har en central och viktig roll, jobba brett och varierat med administration inom ditt arbetsområde.  

Bland annat kommer du ansvara för:

  • Administration och registrering av kurser, kursansökningar och studieplaner
  • Handläggning kring ersättning och bidrag för studier
  • Utformning och utskick av kallelser
  • Uppdatering av hemsidan för regionens studier
  • Förberedelser inför kurser och utbildningar, såsom bokning av lokaler och lunch
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter kan förekomma

Kvalifikationer

Du är strukturerad, trivs med att förmedla information, lösa problem, levererar vid utsatta deadlines med god kvalitet och tycker det är viktigt med ett professionellt bemötande.

  • Slutförd gymnasieutbildning
  • Talar och skriver flytande svenska
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare
  • God datorvana

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna, såsom mycket god samarbetsförmåga, förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är en noggrann, serviceinriktad och ansvarstagande person inför ditt arbetsområde. Du har god datorvana och är en van användare av Office-paketet samt har lätt för att sätta dig in i nya datorsystem.

Övrigt

Plats: Skytteholmsvägen 2, Solna (vid Solna centrum)

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med placering vid Staben på Byggnads Stockholm-Gotland i Solna.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av KFX och du kommer bli anställd av kund. På KFX HR-partner arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Sofia Karlberg på 08-663 99 00 eller [ Email address blocked ] och specificera vilken tjänst du har frågor kring i ditt mail. 

Välkommen in med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 246511