Jobbet Administratör till butik i Sisjön har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör till butik i Sisjön publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en familjär miljö med administrativt varierande uppgifter? Vi söker nu en kreativ och prestigelös person för ett föräldravikariat under ett år med chans till förlängning. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

OM FÖRETAGET
Vår kund säljer diverse produkter med någon typ av skada till ett billigare pris. Det kan vara skador orsakade av transport, vattenläcka, brand eller inbrott. All försäljning av dessa varor sker i butik hos kunden.

OM TJÄNSTEN
Du kommer främst att sköta administrationen hos företaget. Viss försäljning och kundkontakt kan förekomma.

Dina främsta arbetsuppgifter innebär:

  • Schemaläggning
  • Fakturahantering
  • Skapa excellistor
  • Inköp av produkter
  • Personaladministration
  • Skapande av nyhetsbrev

OM DIG
För att passa i rollen som administratör hos vår kund tycker du om att arbeta självständigt samtidigt som du gärna har kontakt med kunder. Du har ett effektivt och strukturerat arbetssätt samtidigt som du är kreativ, nytänkande och förändringsbenägen. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och  en positiv attityd. Du har lätt att kommunicera med andra och är en naturlig lagspelare. Då det är mycket kontakt med både kunder och leverantörer talar och skriver du såväl svenska som engelska flytande. Övriga språk (främst tyska, danska och holländska) ses som meriterande. 


OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Göteborg (Sisjön)
  • Tjänstgöringsgrad: 100 % måndag-fredag
  • Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid (chans att bli övertagen/förlängd)


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

80483

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till