Jobbet Administratör till Bravida Säkerhet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör till Bravida Säkerhet publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör kommer du ha en viktig roll i organisationen och vara behjälplig vid en rad olika arbetsuppgifter. Du kommer jobba i ett team på 5 personer och rapportera till Business area manager.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:

  • Fakturering
  • Registrering av nya avtal
  • Delegera och administrering av befintliga avtal
  • Övrig administration kopplat till avtal och ekonomi

Vem är du?

I rollen som administratör söker vi dig som har tidigare erfarenhet från att arbeta i en liknande roll. Vi tror att du har någon form av ekonomiutbildning eller har förvärvat kunskapen ifrån ditt yrkesliv. Har du goda kunskaper i Agresso eller Excel är det meriterande.

Vi ser gärna att du är serviceinriktad, lyhörd och gillar att ta ansvar. Viktigt är också att du trivs i ett högt tempo, är strukturerad och engagerad. Du kommer ha en nyckelroll organisationen och du bör därför trivas med att ha många olika kontaktytor och ta ansvar.

Du kommer få ta del av både internutbildningar och upplärning av systemet som en del av din introduktion. Kunden har kunder och leverantörer inom offentlig sektor och myndighet och kommer genomföra en säkerhetsprövning på slutkandidat. Där av förutsätter vi att du inte har några anmärkningar i belastningsregistret.

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som administratör på ett av nordens största arbetsgivare inom sin sektor och dom har i flera år blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare. Du kommer tillhöra ett team och ha medarbetare runt om i Sverige. Kontoret är beläget i Västberga och är promenadavstånd från Telefonplans tunnelbanestation.
Du erbjuds ett hyrköp och kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning de första 6 månaderna för att sedan bli överrekryterad om båda parter är nöjda. Start är omgående. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: [ Email address blocked ] - Click here to apply to Administratör till Bravida Säkerhet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.


Referens

0C3CE010BA9742929650F837AB2B94B3

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till