Jobbet Administratör till Bravida EL Entreprenad Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör till Bravida EL Entreprenad Uppsala publicerad av Bravida

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Hos oss får du frihet under ansvar att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Nu söker vi en serviceinriktad administratör till EL Entreprenad i Uppsala.Om jobbet

Rollen som administratör på Bravida innebär att du stöttar avdelningen med administrativt arbete. Ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Att registrera tidsedlar, löner, leverantörsfakturor och nya kunder
  • Att förbereda och bevaka kundfakturor
  • Att ha daglig kontakt med medarbetare, chefer och kunder
  • Övrig personaladministration ex sammanställa sjukfrånvarostatistik och kontakt med företagshälsovården. 

Som administratör på Bravida EL Entrepreand välkomnar vi dig till att bli en central person i vår avdelning, där fokus framåt ligger på att sätta och upprätthålla rutiner och skapa ännu bättre förutsättningar för att fortsätta vara en ledande avdelning inom Bravida Stockholm.Vem är du?

Vi söker dig som är van att ha många bollar i luften och lätt för att se helheten. Du har erfarenhet av ekonomiska uppgifter så som kundfakturering, och kontering av leverantörsfakturor. Eftersom detta är en nyckelroll i kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, lyhörd och gillar att ta ansvar.

Vi arbetar idag i Agresso, har du erfarenhet av dessa eller liknande affärssystem är det meriterande, dock är det viktigaste för oss är att du har god datorvana, en positiv inställning och en vilja att lära dig. Vi kommer att erbjuda internutbildningar i våra system som en del av din introduktion.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:

  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 2020-01-31. Ansök genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Följ oss på Facebook och LinkedIn!

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Referens

4373

Om företaget

Vi på Bravida är mästare på el, vs, ventilation och mycket annat. Vill du bli en av oss? Då har du hittat rätt. Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom el, vs och ventilation i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Olika kunskaper – större möjligheter

På Bravida är vi drygt 9 500 personer som jobbar tillsammans. Vi är montörer, servicetekniker, projektledare, serviceledare, kalkylatorer, chefer, affärsutvecklare, ekonomer – som alla är proffs inom sina områden. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget

På Bravida jobbar vi som ett team. Vi har det kul tillsammans på jobbet och tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på jobbet kan vi skapa stora resultat – tillsammans.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till