Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör till Atea Finance jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör till Atea Finance på TNG Group AB

Administratör till Atea Finance

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Vi söker två systemvana administratörer med fokus på avtalshantering till Atea Finance AB i Kista

För ett längre konsultuppdrag hos Atea Finance söker vi två duktiga administratörer med fokus på avtalshantering. Är du en person som trivs i en miljö med stort kundfokus och har en god förmåga att se helheter? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo med kunniga kollegor som vill hjälpa dig att utvecklas? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Båda uppdragen är konsultuppdrag, på 6 månader med chans till överrekrytering respektive 1 års vikariat, där du är anställd hos oss på TNG men uthyrd till Atea Finance AB.

Atea Finance AB är helägt av Atea och erbjuder finansieringslösningar till Ateas kunder. Man är idag drygt 20 medarbetare inom specialistförsäljning och operations och är placerade i Ateas kontorsnät från Umeå i norr till Malmö i söder. Hos Atea Finance är det alltid nära till beslut. Kulturen präglas av deras värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort Atea till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör ligger fokus på avtalshantering, allt från formaliakontroll och signering av avtal till leveransgodkännande, förtidslösen, avslut och restvärdeshantering. Du arbetar dagligen i flera olika system och hanterar inkommande frågor från både externa kunder, samarbetspartners och kollegor vilket innebär att du måste ha en förmåga att ha en helhetssyn samt är analytisk och mycket kundorienterad. Du arbetar främst mot externa kunder samt den interna sälj- och ekonomiavdelningen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir anställd av TNG och uthyrd till ett stort internationellt IT-bolag där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta i en utvecklande miljö med administration. Tjänsten är ett konsultuppdrag på drygt ett år med goda möjligheter till förlängning alt. anställning hos kunden. Tjänsten är på heltid med start omgående. Atea Finance sitter i fina lokaler i Kista. 

VEM ÄR DU?

  • erfarenhet av administration av hyres- och leasingavtal 
  • goda kunskaper i excel
  • god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.
  • SAP kompetens är meriterande

Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att driva och leda ditt eget arbete.
Att du har ett öga för helheter och flöden med en god förmåga att strukturera och prioritera bland dessa är viktigt. Eftersom Atea Finance jobbar mycket mot kunder är det viktigt att du trivs med många kontaktytor och strävar efter att göra kunden nöjd. Du känner dig trygg med att kommunicera både på svenska och engelska i tal och i skrift.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 7A2A7B42145D44C3834E865F677E7411