Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör till Atea Finance i Kista jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör till Atea Finance i Kista på TNG Group AB

Administratör till Atea Finance i Kista

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en administratör ut i finger spetsarna och har ett stort systemintresse? Då söker vi dig!

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Finans i Stockholm dig som vill jobba som systemadministratör i vårt asset management system AAM.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på t o m 2022-08-31 med möjlighet till förlängning.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta tillsammans med en senior systemspecialist där ni tillsammans ansvarar för att dagligen stötta kollegor i hela Ateas organisation kring bl a funktioner, uppsättningar och felsökningar i systemet och vara bryggan mellan olika avdelningar t ex utvecklare, Atea Finans Operations och olika projektgrupper inom Atea.

Exempel på återkommande arbetsuppgifter för dig som är systemadministratör är:
• Hantering av användarkonton/behörigheter
• Hantering av komplettering-/korrigeringsfiler
• Test av ny systemfunktionalitet
• Felsökning och uppföljning av rapporterade fel
• Fakturering
• Hantering av inkommande mejl i funktionsbrevlådan

Du kommer att medverka i både interna och externa möten.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som systemadministratör kommer din arbetsdag att vara omväxlande och utvecklande. Du kommer att skapa dig ett stort nätverk och du kommer att mötas av nya utmaningar som du löser i samverkan med kollegor och kunder. 

Du arbetar som konsult via oss på TNG. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågå fram till 2022-08-31, med möjlighet till förlängning. Din arbetsplats är kontoret i Kista och du arbetar kontorstider. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas i tjänsten som systemadministratör bör du ha följande kunskaper/intresse för:

  • Systemvana/systemintresse
  • Erfarenhet av administration där man hanterar data som måste analyseras och kvalitetssäkras.
  • Goda kunskaper i Excel (ex filtrering av data (VLOOKUP)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
  • Meriterande om man tidigare arbetat med asset management.

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som systemadministratör ser vi att du är en person som tar ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du strukturerar ditt arbete och driver dina arbetsuppgifter och processer framåt tillsammans med dina kollegor.


Du är lyhörd, kreativ och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du vågar ta för dig och utmana dig själv. Du drivs av stort engagemang och att få samarbeta med dina kollegor både inom den egna avdelningen och utanför denna. Du kan snabbt tänka om och hitta nya lösningar och du har en naturlig känsla för service.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 5691AE6C27BC4265A6D479165E866476