Jobbet Administratör till Arriva i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratör till Arriva i Stockholm publicerad av TNG

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker Arriva i Stockholm en Administratör inom orderhantering till deras avdelning Spår- och Stationsunderhåll, sök redan idag!

Som Administratör inom orderhantering hos Arriva på deras avdelning Spår- och Stationsunderhåll i Stockholm kommer du få arbeta i en relationsskapande roll med varierande arbetsuppgifter. Här finns verkligen möjligheten till att avancera i sin administrativa roll. Låter detta intressant, välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Arriva omfattas du bland annat av trygga kollektivavtalade villkor, förmånspaket, interna utbildningspaket, säkerhetsstyrningssystem samt möjlighet till karriär inom Arriva – såväl i Sverige som internationellt. Du kommer bli en del av ett företag som andas prestigelöshet och som uppmuntrar sina anställda till utveckling.
Att få fler att åka kollektivt och att då leverera en komfortabel kundupplevelse är det som varje dag motiverar och vägleder Arriva. Som styrmedel och riktlinjer har hela koncernen formulerat ett antal grundläggande värderingar som är stöd för beslut; 'One Arriva.' 'Great customer experience.' 'Doing the right thing.' och 'Thinking beyond.'

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare på Arriva kommer du bland annat:

  • Ansvara för orderhantering i SAP
  • Sammanställ och redovisa underlag , med hjälp av Excel pivå tabeller och diagram
  • Säkerställa beställningar samt följa upp och kontrollera processer
  • Sammanfatta, protokollföra och rapportera ärenden till Spår-och stationschef
  • Hålla daglig kontakt, med underleverantörer och beställaren.
  • Besvara inkommande samtal och mejl från kunder
  • Hantera och följa upp ärenden och avvikelser 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kontoret är beläget vid Ulvsundsdepån i Bromma och det administrativa teamet du blir en del av består av ytterligare en Administratör och Chefen för Spår & Station. Denna tjänst är en tillsvidare anställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställningsperiod och en gedigen introduktion där du som anställd får all information samt verktyg för att på ett effektivt och professionellt sätt ha möjlighet att komma in i din nya roll. Arbetstiderna är mellan 08.00-17.00 . Vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

Som administratör kommer du arbeta i en varierande roll med stora kontaktytor både internt och externt samt ha flera ansvarsområden, så för att lyckas i denna roll ser vi att du har förmågan att anpassa ditt sätt att kommunicera utifrån situation och person. För att trivas i rollen behöver du vara mycket noggrann och ha förmågan att arbeta självständigt såväl som i team. Då det är ett högt tempo är det viktigt att du är stresstålig och flexibel. Som person arbetar du välstrukturerat och kan effektivt prioritera ärenden som du får in under en arbetsdag.

För denna tjänst är det ett krav att du tidigare har arbetat med SAP och har mycket goda Excelkunskaper och kan skapa diagram och pivottabeller. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i både engelska och svenska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

6BBFA5BCA6E449E99368ACA003E865F3

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till