Jobbet Administratör till aktör inom biltvätt i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör till aktör inom biltvätt i Stockholm publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta administrativt och även sitta i en helpdesk i engagerade team? Ansök idag!

Gillar du att arbeta med varierat administrativa uppgifter och skulle du trivas i en helpdesk? Vill du arbeta i stöttande team där kunden sätts i fokus? Gillar du högt tempo där du är en nyckelspelare i teamet? Då är denna tjänst rätt för dig! Vi söker en ny medarbetare till Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige i Kista, Stockholm. Välkommen och ansök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att vara en del av två olika avdelningar, serviceavdelningen och säljavdelningen. Rollen innebär att sitta på helpdesk och hantera serviceärenden och löpande blandade administrativa arbetsuppgifter, vilket gör att du får chansen att vidareutvecklas inom dessa områden. Mottot är "service i fokus", något som man lever efter varje dag på Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du att:

  • Sitta i helpdesk och hantera serviceärenden.
  • Registrera ärenden och skicka det vidare till planeringsteamet.
  • Sköta administrationen kopplade till ärendena.
  • Administrera och uppdatera register och filer.
  • Administrera hemsidan och sociala medier.

Du kommer att arbeta på två avdelningar: serviceavdelningen och säljavdelningen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I den här rollen får du möjlighet att utvecklas på två olika avdelningar, serviceavdelningen och säljavdelningen.

På serviceavdelningen arbetar ca 45 personer med att ständigt hålla koll på kunderna behöver, när de behöver det och hur man på bästa sätt kan hjälpa dem. Det finns 5 serviceplanerare som dagligen har kontakt med 40 tekniker och montörer som åker ut till kunderna varje dag och reparerar, underhåller och monterar biltvättar, tvättgator, lastbilstvättar och reningsverk i hela landet.

Säljarna jobbar med långsiktiga relationer och att bygga förtroende hos kunderna. Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige är marknadsledande inom sin bransch och utökar ständigt med nya kunder som vill utveckla sin verksamhet med branschens bästa biltvätt.

Då en kund vill installera en biltvätt eller byta ut sin befintliga tas projektet över av en projektledare som driver projektet i mål allt ifrån beställning, montaget och installation. Ofta innebär det mycket mer än att installera en biltvätt i en befintlig hall, inte sällan så ska tvätten till exempel installeras i samband med en nybyggnation. Det innebär många kontakter och att verkligen vara spindeln i nätet hos kunden. Både säljare och projektledare har produktchefer till hjälp. Det de inte vet om produkterna är inte värt att veta!

Du kommer att bli anställd av TNG och jobba som konsult hos Pamaco Totalservice AB / WashTec Sverige i 6 månader, med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och kontoret är placerat i Kista, Stockholm. Urval sker löpande då uppdraget startar omgående.

TNG värnar om ditt välmående som konsult och som anställd är du betydelsefull. Därför erbjuds du en trygg anställning, som innefattar bland annat kollektivavtal.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har god administrativ vana. Telefonvana är meriterande. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och har du jobbat i ett ärendesystem eller hanterat kundbokningar är det ett stort plus. Det är meriterande om du har erfarenhet inom Backoffice, ärendehanteringssystemet Evatic och ekonomisystemet Jeeves.

Som person ser vi att du är stresstålig då tempot är högt och du vill ge bra service till kunderna. Du ser det som en självklarhet att stötta din omgivning då alla i teamet är viktiga. Vi ser gärna att du kan uttrycka dig obehindrat i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

B42EEBB0CAA94E018ECD1A8D1A82D38F

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till