Jobbet Administratör sökes till kundföretag i Jönköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör sökes till kundföretag i Jönköping! publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare arbetat med ekonomiadministration? Är du en noggrann person som trivs med ansvar? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en administratör till en av våra kunder i Jönköping. Du kommer att arbeta inom spedition och logistik branschen där du får stor möjlighet till utveckling. I rollen som administratör kommer du ha en omväxlande tjänst där du dels är ansiktet utåt, men också ett internt stöd gällande administrationen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
- kontrollera och hantera fakturor
- kontering
- avtalshantering
- arbets med månadsresultat
- övriga administrativa uppgifter

Du kommer att arbeta mycket i affärsystemet SAP och sköta allt det administrativa på kontoret. Tjänsten börjar med en provanställning på 6 månader med goda chanser att bli övertagen av kund. Du kommer att bli anställd av Studentconsulting men utföra arbetet hos vår kund i Jönköping. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, gärna ekonomiadministration. Har du tidigare arbetat i SAP är detta meriterande men inget krav för tjänsten. Arbetet kräver att du är noggrann och har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Som person är du tålmodig, strukturerad och har god förmåga att planera och samordna. Har du tidigare erfarenhet inom logistikbranschen är detta också meriterande. Krav för tjänsten är att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Uppdraget förväntas starta så fort vi har hittat rätt kandidat ochdu kommer få en gedigen introduktion hos kundföretaget

Låter detta som en tjänst för dig? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fakturor, SAP, Administratör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55068

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till