Jobbet Administratör sökes på heltid till kund i Södertälje! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratör sökes på heltid till kund i Södertälje! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Södertälje
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en roll med både administrativa arbetsuppgifter och kundkontakt? Är du serviceminded och har ett affärssinne? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett företag inom anläggningssektorn och jobbar som maskin- och transportförmedlare. De förser bygg- och anläggningsföretag i Mälardalen med rätt maskin på rätt plats tillsammans med transportlösningar avseende schakt och grusmaterial. Till deras kontor i Södertälje söker vi nu en Administratör.

I rollen som administratör kommer du fungera som spindeln i nätet och en problemlösare då du kommer vara den främsta kontaktytan för deras personal, kunder och leverantör rörande de administrativa funktionerna i företaget. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta hantering av tidssedlar, fakturering och kontering av fakturor, registreringsarbeten samt orderläggning. Du kommer även vara iblandad i kvalité- och miljöarbetet, avvikelsehantering med mera.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund som har kontor i Södertälje. Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag och kommer efter sex månader gå över till en direktanställning hos kunden. För rätt person kan det även bli en direktrekrytering. Tjänsten inleds med introduktion och kontorstider förekommer.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter, samt tidigare erfarenheter av kvalitetsarbete såsom ISO, BF9K eller liknande. Det är starkt meriterande med erfarenhet från åkeri- eller byggbranschen. Som person ser vi att du är serviceinriktad, samarbetsvillig och har en administrativ ådra och ett affärssinne. Du är tydlig i din kommunikation och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har god datorvana och kan hantera Officepaketet, med goda kunskaper inom Excel. Erfarenheter från Hogia är starkt meriterande. Passar beskrivning in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44200

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till