Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör sökes på heltid till ett välkänt bolag! jobb i Solna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör sökes på heltid till ett välkänt bolag! på StudentConsulting

Administratör sökes på heltid till ett välkänt bolag!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Heltid
Är du driven, noggrann och har god administrativ förmåga? Har du även kunskaper inom ekonomi och ser dig själv som en teamplayer? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker StudentConsulting nu en ekonomiadministratör till ett bolag beläget i Solna. Du kommer att arbeta med diverse administrativa arbetsuppgifter och dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

-Administrera reklamationer från kunder mot deras depå nät
-Gå igenom kreditbevakningslistor
-Gå igenom åldersanalys för deras kundreskontra
-Svara på inkomna mejl från främst depåer men även från kunder
- Övriga administrativa uppgifter

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställda av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund i Solna. Arbetet är på heltid där kontorstider tillämpas. Tjänsten beräknas starta så snart vi hittat rätt person och är ett uppdrag på 6 månader med chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har utbildning inom ekonomi men det är inget krav. Det anses vara meriterande om du har erfarenhet inom liknande roll innan. Som person har du skinn på nästan, är positiv och lättlärd. Vidare ser vi att du är kommunikativ och har rätt attityd och flexibilitet inför arbetet du ställs för. Här gäller det att både ekonomi och service ligger dig nära hjärtat. Du har även lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt har goda kunskaper i svenska och i engelska. Känns du som rätt person för rollen? Sök då tjänsten redan idag!

Sökord: ekonomiassistent, administratör, administration

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59691