Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör sökes omgående till välkänt bolag! jobb i Solna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör sökes omgående till välkänt bolag! på StudentConsulting

Administratör sökes omgående till välkänt bolag!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Heltid
Söker du meriterande erfarenhet från ett välkänt bolag? Är du noggrann, strukturerad och analytisk? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln med huvudkontor i Solna. För deras räkning söker vi nu en noggrann och strukturerad Administratör. Vår kund har ett behov av att samla in och sammanställa uppgifter från deras butiker via ett befintligt verktyg. Du kommer att arbeta självständigt och ansvara för att strukturera arbetet efter egna önskemål för att nå resultat. I rollen ingår det att ha kontakt med team-medlemmar och i viss mån butikspersonal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av;

-Inhämta uppgifter via kundens befintliga system
-Uppmana butiker till att lämna in uppgifter
-Ta kontakt med butiker om uppgifterna är bristfälliga
-Sammanställa inkomna uppgifter i Excel

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men har din arbetsplats ute i kundens fräscha lokaler i Solna. Tjänsten beräknas starta omgående och löper till juli med chans till förlängning för rätt person. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är klar med dina gymnasiestudier och som har någon form av arbetslivserfarenhet. Som person är du är du strukturerad, driven, noggrann och självgående. I ditt arbetssätt är du analytisk och ansvarsfull. Du är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift samt har god datavana med erfarenhet av Officepaketet. Är det Dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61058