Jobbet Administratör sökes omgående för långsiktigt uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratör sökes omgående för långsiktigt uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Solna
16 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Ser du dig själv som en driven person som inte räds för att ta för dig? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom administration? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln med huvudkontor i Solna. För deras räkning söker vi nu en duktig administratör till avdelningen Inköp och Space.

I rollen som administratör kommer du främst stötta bolagets inköpare och kommer att arbeta mycket med att ta ut rapporter och undersökningar ur bolagets egna system. En del utav rollen innefattar även att förbättra bolagets interna rutiner.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men har din arbetsplats ute i kundens fräscha lokaler i Solna. Tjänsten är på heltid och kommer att startar omgående och löper på tillsvidare. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig är klar med dina studier som har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Du är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare har du god datavana samt erfarenhet av Officepaketet. Som person är du är du driven, anpassningsbar och inte rädd för att ta för dig. Vi ser även att du har ett nytänkande och kan bidra med nya tankar och idéer. Är det Dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43364

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Butikssäljare - Clas Ohlson, Stockholm Stockholm Retail Knowledge
J.Lindeberg Junior Buyer - Ski Stockholm Infinity Human Resources
Inköpsassistent Stockholm Michael Page
Sommarvikarie Kundservice Ragn-Sells Stockholm Made for Sales
Administratör till PwC Stockholm The Pace
Administratör till juristbyrå! Stockholm Framtiden
HR Administratör Stockholm Michael Page
Kundservicemedarbetare till Easypark Stockholm Placera Personal
Adestia AB söker AV-Tekniker Stockholm Rubino Rekrytering AB
Driven administratör till växande bolag Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
HR-Administratör till PEAB Stockholm Wise Professionals
Butikssäljare - Twilfit, Stockholm Stockholm Retail Knowledge
Lager- och butikspersonal - Zara, Stockholm Stockholm Retail Knowledge

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till