Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör sökes! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör sökes! på StudentConsulting

Administratör sökes!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du en driven och strukturerad person? Vill du utvecklas inom administration? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är företag inom IT-branschen som har fokus på att leverera den bästa slutprodukten till deras kunder. För deras räkning söker vi nu en administratör till deras kontor i Vasastaden. Företaget erbjuder dig att starta och fortsätta din karriär i en miljö med stora utvecklingsmöjligheter. Dina arbetsuppgifter kan bland annat vara att:

-Hantera supportärenden och beställningar i ett dedikerat ärendehanteringssystem
-Hantera supportärenden och beställningar via telefon
-Övriga administrativa uppgifter utifrån kunders unika behov

Tjänsten är en direktrekrytering med start i februari och sträcker sig tillsvidare. Rekryteringsprocessen sköts utav StudentConsulting men du blir direkt anställd via kunden. Det kommer bli en gedigen introduktion och arbetstiderna kommer att vara kontorstider 08.00-17.00 måndag – fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet inom liknande bransch. Du ska tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Som person är du strukturerad, ordningsam och serviceinriktad. Du är noggrann, driven och en lagspelare. Vidare drivs du av att utvecklas och trivs i en arbetsmiljö med frihet under ansvar. Kunden ser även att du är initiativrik och kommer med egna förslag på lösningar. Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!

Sökord: support, heltid, Administratör

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60511