Jobbet Administratör/receptionist till mediehus i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratör/receptionist till mediehus i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
28 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du positiv, flexibel och en riktig glädjespridare? Nu söker vi en medarbetare till service- och administrationsteamet till mediehus i Malmö!

Information om uppdraget:

I tjänsten ingår du i ett team på sju personer som arbetar för att leverera service utifrån värderingarna: kreativitet, engagemang och affärsmässighet. I teamet kommer du ge support till såväl redaktioner som till interna avdelningar. I rollen ingår en variation av arbetsuppgifter med fokus på service och administration. Exempel på uppgifter är;

- Receptionsarbete
- Administration av tävlingar
- Läsarservice, besvara frågor via mail och telefon
- Hantering av avtal
- Fakturering och övrig administration

Uppdraget startar i början av augusti och pågår på heltid till slutet av september, med chans till förlängning. Här har du chansen att få värdefull erfarenhet för framtiden! Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och ber dig söka tjänsten omgående!

Detta söker vi:

Viktigast för rollen är dina personliga egenskaper. Du som söker trivs med att arbeta i en kreativ miljö och bidrar själv till en positiv stämning inom teamet samt gentemot hela företaget. Du har en känsla för service och håller hög kvalité i ditt arbete. Som person är du också lösningsorienterad och ser möjligheter istället för hinder. Du har en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter och kommer gärna med förslag på nya lösningar/förändringar. Positivt är om du haft ett serviceinriktat eller administrativt arbete sedan tidigare, men vi lägger störst vikt vid dig som person. Är detta ett uppdrag för dig? Sök tjänsten idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43397

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Vi söker Receptionister för kommande uppdrag Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Receptionister och Administratörer Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Assistent till reception Malmö Malmö Stad
Delprojektledare Fastighet Malmö Malmö Stad

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till