Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör på heltid till vår kund i Malmö sökes! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör på heltid till vår kund i Malmö sökes! på StudentConsulting

Administratör på heltid till vår kund i Malmö sökes!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Vår kund är en transport – och logistikkoncern i södra Sverige och till deras kontor i Malmö söker vi nu dig med mångårig administrativ erfarenhet och vana av högkvalitativ service mot såväl kollegor som kunder och leverantörer.

Information om uppdraget:

I din roll kommer du att fylla flera viktiga funktioner för att få de interna och externa processerna att flyta smidigt. Denna innefattar bland annat att kontrollera och kontera inkommande fakturor och underlag, förbereda utgående fakturor och uppdatera samt vårda register i affärssystemet. Du kommer att få stora interna och externa kontakt – och supportytor kopplat till frågor rörande fakturor, pris samt kundwebb. Du kommer även att vara stöd till såväl företagets transportledning som övrig personal inom verksamhetsområdet. I förlängningen ser vår kund att du lär dig deras transportledning för att på detta vis kunna avlasta transportledarna under intensiva perioder.

Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kundföretaget. Start är omgående.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en flexibel och prestigelös lagspelare med flera års erfarenhet av administration och service. Du kommer att jobba på en arbetsplats där det händer mycket och viktigt är att du kan hantera stundtals hög arbetstakt och samtidigt bibehålla en god service, struktur och inte minst noggrannhet. Du har en god dator – och systemvana, gärna på superuser-nivå och vi ser gärna att du har erfarenhet av transportledningssystem och affärssystem (gärna T5). Vidare är det meriterande om du har branscherfarenhet och/eller grundkunskaper inom schaktmassor.

Låter detta som tjänsten för dig? Vi jobbar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Service, Administration

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59225