Jobbet Administratör på heltid i tre veckor sökes till transportföretag i Spånga! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratör på heltid i tre veckor sökes till transportföretag i Spånga! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta heltid med administration och finns tillgänglig omgående? Är du snabblärd och trivs att arbeta i ett högt tempo? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt och ett av världens största transportföretag som erbjuder kundanpassade logistiklösningar över hela världen. Vi söker nu en medarbetare på heltid till deras indata-avdelning. Uppdraget startar omgående och är ett 3 veckors uppdrag.

Som medarbetare på indata-avdelningen kommer du att arbeta som administratör. Dina främsta arbetsuppgifter blir att sköta administrationen kring fraktsedlar så som att kontrollera, göra rättelser samt ändringar i aktuella fraktlistor.

Tjänsten tillsätts omgående och är ett 3 veckors uppdrag. Arbetstiderna är helgfria vardagar kl. 8-16.30. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos kunden i Spånga.

Detta söker vi:

Du som söker har minst en gymnasial utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administration och vill ha mer erfarenhet inför ditt framtida arbetsliv. Du som söker tjänsten ska ha mycket god datavana. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Arbetet är stundtals monotont, därför är det av vikt att du trivs att i en sån roll. Vidare ser vi att du trivs att arbeta självständigt, är snabblärd och snabbt kan komma in i olika datasystem. Passar detta in på dig? Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44425

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till