Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör på deltid till bostadsbolag i Göteborg jobb i Göteborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör på deltid till bostadsbolag i Göteborg på Lernia

Administratör på deltid till bostadsbolag i Göteborg

Lernia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Är du en noggrann administratör som söker ett deltidsuppdrag? Vår kund söker nu dig som tidigare jobbat med administrativa uppgifter för ett spännande uppdrag och som snabbt kan sätta sig in i nya arbetsuppgifter.  Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten

Som administratör kommer du främst att arbeta med scanning, dokumentation och arkivering. I din roll ingår även att ge service, såväl internt som externt. 
För att trivas i rollen är du strukturerad, ordningsam och besitter administrativa kunskaper. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral.

Du skall kunna arbeta måndag - torsdag i minst sex månader framåt. Vidare är det meriterande om du kan starta omgående. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Deltid/GöteborgTillträdesdag

Omgående Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 171037