Jobbet Administratör på deltid sökes till företag i Helsingborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör på deltid sökes till företag i Helsingborg publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Är du en strukturerad person som vill ha ordning och reda? Vill du fungera spindeln i nätet med många bollar i luften? Ta då chansen att få jobba som administratör.

Information om uppdraget:

Som administratör ansvarar du för att det dagliga arbetet flyter på som det ska. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och innefattar hela processen från kundkontakt, orderhantering, transportbokning, leveranskontroll och reklamationshantering.

Kunden i fråga är ett stort företag vilket möjliggör goda chanser till förlängning samt en intern utveckling. Det innebär också att din roll som administratör blir extra betydande då ditt arbete innefattar ett stort ansvarsområde med nära kommunikation och stöttning av övriga kollegors arbete. Initiativförmåga och förmåga att lösa problem är egenskaper som värdesätts.

Tjänsten är till en början belagd på 50% och du måste vara tillgänglig för en omgående uppstart. Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi ser att du som administratör har goda datorkunskaper och trivs med att jobba under ett högt fartfyllt tempo. Har du tidigare jobbat med order-eller-kundhantering är detta meriterande för tjänsten. Du trivs med eget ansvar och känner dig bekväm med detta. Du är lättlärd och brinner för att organisera och strukturera upp arbetsrutiner såväl som du vill förmedla en god service till kunderna. Kundbasen består av svenska såväl som utländska kunder, att du är flytande i engelska tal och skrift är således ett krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46396

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till