Jobbet Administratör på 50 % sökes till kund i Skövde! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör på 50 % sökes till kund i Skövde! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Skövde

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta inom administration? Är du en flexibel person med god servicekänsla? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en administratör som vill arbeta 50 %. I rollen som administratör kommer du ha en omväxlande tjänst där du dels är ansiktet utåt, men också ett internt stöd gällande administrationen.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av följande:
- Löneskrivning för ca 40 medarbetare
- utdebitering av lönekostander samt andra kostnader.
- Projektstöd vid uppstart/avslut med administration
- Kontorsservice
- Övriga administrativa uppgifter

Vårt kundföretag är verksamma inom byggbranschen som erbjuder sina medarbetare stora utvecklingmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Uppdraget förväntas starta under september månad där du kommer att arbeta 50 % måndag-fredag. Du kommer bli anställd av Studentconsulting men utföra arbetet ute hos vårt kundföretag. Tjänsten ses som långsiktig och det finns goda möjligheter att bli övertagen av kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration, gärna ekonomiadministration. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i olika system eller program, du har lätt för att förstå och hantera program/system. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och har god förmåga att kommunicera, både i tal och skrift. Du har god vana av att ha telefonen och datorn som arbetsverktyg och är inte rädd för att sätta dig in i nya uppgifter. Som person är du positiv, socialt säker och lösningsfokuserad. Du är även strukturerad, effektiv samt har god förmåga att planera och samordna.

Tjänsten är på 50 %, önskvärt är om du kan arbeta halvdagar.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49448

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till