Jobbet Administratör/Ordermottagare till företag i Växjö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratör/Ordermottagare till företag i Växjö publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Växjö
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du få möjlighet att arbeta på ett företag med produktion i hela världen och bredda din erfarenhet? Då kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som administratör med intresse för orderhantering. I din roll som administratör kommer du att hjälpa till med olika administrativa arbetsuppgifter och vara en höger hand för kollegor internt på lager och inköp kring orderhanteringen. Kunden är belägen i Växjö och du kan lätt ta dig dit med kollektivtrafiken.

Till dina primära arbetsuppgifter hör bland annat att:

- Arbetar med orderhantering i deras system Jeevs
- Sköter dialog med lager, inköp och DM kring ordererna
- För dialogen med kunder via telefon och mejl

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. Tjänsten kommer tillsättas med start den 8 augusti och beräknas pågå i 2 månader med eventuell chans till förlängning. Du kommer arbeta på heltid, med arbetstid kontorstid. Tjänsten kan kommma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så sök redan idag!

Detta söker vi:

- Tidigare erfarenhet från administrativt arbete sedan tidigare
- Tidigare erfarenhet från kundbemötande och dialog med kund via telefon och mejl
- Mycket goda kunskaper i engelska tal och skrift
- Meriterande om du har tidigare erfarenhet från orderhantering och från systemet Jeevs

Som person är du struktuteradoch har en förmåga att självständigt driva projekt från start till mål. Du har lätt för att kommunicera tydligt och ser problemställningar ur ett helhetsperspektiv och finner lösningar utifrån detta. I övrigt är du ansvarstagande och trivs i dialog med människor. Passar du till tjänsten? Sök redan idag, då intervjuer och urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43246

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till