Jobbet Administratör med kunskaper i MS Project! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administratör med kunskaper i MS Project! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du en fena på administration och drömmer om att ta nästa steg i karriären? Vi söker just nu en projektadministratör med kunskaper i MS Project till Saab i Göteborg. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Dina arbetsuppgifter
Under hösten påbörjades uppstarten av ett större kundprojekt som behöver förstärkning av en projektadministratör. Tjänsten innebär att bistå projektledare och ett antal delprojektledare med planering i verktyget MS Project. I rollen deltar du i att utforma rutiner för arbetet och samarbetar tätt med den administrativa ledningen i Järfälla.

Din profil
Vi ser att du som söker har en administrativ utbildning i grunden, alternativt att du tillgodosett dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Du har också grundläggande kunskaper i ekonomi samt erfarenhet av administrativt arbete inom ramen för stora projekt. Som person är du strukturerad, noggrann samt har en blick för detaljer. Färdigheter i MS Project är ett krav. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed krav på svenskt medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Urval sker löpande så vänta inte med att söka. Initialt kommer du bli anställd som konsult via Skill och i förlängningen finns möjligheter till fortsatt anställning på Saab. Tillsättning för tjänsten är omgående. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på johan.zizala@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3834

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till