Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administratör med IT och butiksvana till Woody Bygghandel Habo jobb i Habo på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administratör med IT och butiksvana till Woody Bygghandel Habo på Framtiden

Administratör med IT och butiksvana till Woody Bygghandel Habo

Framtiden Habo, Jönköpings län Heltid


Nu har du möjligheten att hoppa på Woody Habos utvecklingsresa och vara med att forma din roll som IT-administratör. Detta kommer att vara en viktig roll i deras organisation och det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Arbetar du i butik eller byggvaruhandel idag och vill ta mer ansvar är detta en utvecklingsmöjlighet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Denna administrativa roll är blandad och även uppdelad där ena stora delen är IT-baserad där du ska kunna hantera och uppdatera kundens hemsida. I den delen ingår även att lägga upp och uppdatera priser, promota kampanjer. Att uppdatera och skriva ut hylletiketter och arbeta i Woodys CRM-system är också en stor del av vardagen. I den andra delen krävs ett mer ekonomiskt tankesätt att kunna sätta priser med rätt marginal, uppdatera löpande men att också göra omvärlds-/konkurrentanalyser för att hamna rätt prismässigt. Reklamationer framför allt mot leverantörer är också en del att hantera.

Utöver detta kommer du att ingå i ett mindre team som arbetar med miljöansvar inom företaget och förhoppningen är att du ska vara drivande i detta.

Som ytterligare utvecklingsmöjligheter i rollen är tanken på sikt att du även ska ta större ansvar inom inköpsdelen och hantera inköp, avtal och driva upphandlingar mot leverantörer.

Om företaget
WOODY HABO är ett växande företag och söker nu förstärkning till sin anläggning. De levererar byggmaterial till både Hemmafixaren och Proffsbyggaren. De är ett väl sammansvetsat gäng på 15 anställda som tillsammans förser deras kunder med service inom bygghandelns alla områden.

Din profil
Som person är du strukturerad, social och noggrann. Det är viktigt att både kunna arbeta självständigt men även vara en del av det tighta team och sammanhållning som företaget byggt upp.   Vi söker även någon som trivs både med den administrativa delen av arbetet som rör t.ex. hemsidan men även en person som kan och är van att hantera kunder eller framförallt leverantörer. I denna rekrytering går vi mycket på personlighet, det är viktigt att det är rätt person som kommer in!

Skallkrav:
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av arbete i butik / dagvaruhandel
  • Erfarenhet av administration med god IT och datavana

Meriterande:
  • Erfarenhet av miljöcertifiering

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du till en början vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult för att sedan efter avtalad tid gå över som fastanställd hos kund.

Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid och dagtid, 8-17
Ort: Jönköping/Habo
Lön: Enligt överenskommelse

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000058931270