Jobbet Administratör med intresse för kommunikation till Poseidon har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör med intresse för kommunikation till Poseidon publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en distriktsadministratör med ett intresse för det kommunikativa arbetet. Poseidon är ett av Sveriges största bostadsbolag och jobbar med att ge service både till hyresgästerna och bostadsområden. Poseidons vision är att bygga ett hållbart samhälle och att stärka Göteborgs utveckling! Som anställd för du möjligheten att utvecklas individuellt i en dynamisk miljö med breda arbetsuppgifter. Trivs du i en administrativ roll med daglig kundkontakt? Vill du vara en del av ett sammansvetsat och härligt team med god gemenskap på ett väletablerat företag? Då är detta tjänsten för dig, ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:
I den kombinerande rollen som administratör och kommunikatör kommer dina främsta arbetsuppgifter innebära att stötta de aktuella områdena. Några av dina egenskaper kommer att vara:

 • Ansvara för en del av Poseidons tidning (utskick fyra gånger om året)
 • Skapa samt skicka ut nyhetsbrev samt informationsblad som går att hitta i entrén hos våra hyreshus.
 • Informationsansvarig i distriktet.
 • Ta fram skyltar med hjälp av appar.
 • Föra protokoll vid interna möten, skapa minnesanteckningar samt diarieföring.
 • Beställa kontorsmaterial.
 • Övriga administrativa uppgifter

Utöver ovannämnda arbetsuppgifter kommer du även att stötta ekonomin med hantering av fakturor, besitta ett ansvar för post och finnas tillgänglig för att besvara hyresgästers frågor.


Din bakgrund:
För att lyckas i din roll som administratör och kommunikatör har du ett intresse för administration och siffror. Vidare är det meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll. Som person är du engagerad, stresstålig och gillar att ta tag i saker. I det dagliga arbetet kommer du ta emot många samtal från hyresgäster som kan kräva snabba åtgärder, därav bör du drivas av kombinationen av administrativa uppgifter och kontakten med olika parter, både internt och externt. Slutligen ser vi att du behärskar svenska såväl i tal som skrift samt har en förmåga att formulera dig korrekt i text.


Egenskaper:
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och initiativrik. Du ska inte vara rädd för att ta tag i saker på egen hand och det är viktigt att du är strukturerad och kan planera ditt jobb då du kommer att arbeta mot deadlines. Vidare är du en lagspelare som enkelt anpassar sig till den aktuella situationen. Du är positiv och bidrar med en god energi till gruppen samtidigt som du har ett lugnt och metodiskt arbetssätt.


Krav:

 • Flytande i Svenska, både tal och skrift
 • Administrativ/Kommunikationsutbildning eller likvärdig arbetserfarenhet
 • Körkort B

Meriterande:

 • Erfarenhet av administrativa och kommunikativa arbetsuppgifter
 • Erfarenhet av arbete med offentliga handlingar
 • Officepaketet samt InDesign


Anställningsform: 
Föräldravikariat 1 år


Tillträdesdag: Omgående


Information: Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.


Ansvarig rekryterare: Olivia Bengtsson olivia.bengtsson@lernia.se


Referensnummer: 98674


Lernia är vägen framåt. Lernia är en av Sveriges ledande kometenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla
skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

67742

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till