Jobbet Administratör med fokus på utbildning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör med fokus på utbildning publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du en självgående administratör som vill arbeta i en teknisk branschorganisation som jobbar med standardisering, forskning och utbildning? Gillar du engagerade kollegor, kunskap och samverkan? Till Svetskommissionen söker vi dig som är ansvarstagande och som kan bidra till digitaliseringen av de administrativa uppgifterna. I rollen kommer du att ha både nationella och internationella kontakter.

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm. Urvalsarbetet sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri, här finns fantastiskt nätverk för teknik, forskning, information, utbildning och standardisering inom området sammanfogning. Svetskommissionen är ANB, Authorised Nominated Body, för de internationella svetsutbildningarna i Sverige. ANB Sverige är en del av Svetskommissionen och är de som granskar, godkänner och certifierar utbildare samt diplomerar elever som med godkänt resultat genomgått utbildning. I din roll som administratör kommer du att ha kontakt med utbildare och elever samt examinatorer och revisorer inom ANB Sverige. Du kommer även att ha regelbundna internationella kontakter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
•Utfärda diplom och certifikat
•Hantera ansökningshandlingar från utbildare och elever
•Föra statistik över utbildare, utbildningar, diplom och certifikat
•Uppdatera hemsidan med information och kalenderposter
•Skapa faktureringsunderlag

Övriga arbetsuppgifter består av att:
•Bistå verksamhetsansvarig
• Skapa inlägg i sociala medier
•Delta på mässor och event som representant för Svetskommissionen och ANB Sverige

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat i en liknande administrativ roll och vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med utbildningssystem. Du är van att arbeta med Office-paketet och har du även arbetat med SharePoint, SiteVision och CRM så är det meriterande. Om du dessutom har kunskap eller intresse inom fogningsområdet så är det en stor fördel i rollen. Då verksamhetsområdet har både nationella och internationella kontakter krävs mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både skriftligt och muntligt.

Verksamheten styrs av internationella riktlinjer vilket kräver noggrannhet och förmåga att följa rutiner inom det interna kvalitetssystemet likväl som det internationella. Vi ställer högra krav på dina personliga egenskaper. Som person är du självgående med en utvecklad prioriteringsförmåga tillsammans med ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du en god förmåga att skapa samarbeten såväl internt som externt. Då Svetskommissionen strävar efter ständiga förbättringar ser vi gärna att du engagerar dig i de egna arbetssätten för att utveckla och förenkla processerna i riktning mot digitalisering.


Om verksamheten
Svetskommissionen grundades 1931 för fogningsteknikens utveckling i Sverige, på initiativ av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA).
Svetskommissionen finns för att säkerställa regler och kunskap. Svetsning är en speciell process (enligt ISO 9000), vilket betyder att kvaliteten på en svets inte kan säkerställas i efterhand. Därför måste hela processen kvalitetssäkras.
Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen. Det finns många branscher med stort behov av kompetent personal och teknisk utveckling och för att fogningsområdet ska bli prioriterat krävs starka och samordnade insatser. Vi har omkring 400 medlemsföretag som arbetar med svetsning och sammanfogning. Dessa bildar ett nätverk med drygt 400 experter fördelade på ett 30-tal arbetsgrupper.


Referens

57479

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till